Welkom bij My Nailz, de kwaliteitsvolle verzorging van uw nagels is mijn topprioriteit

My Nailz draagt je nagels op handen!

Mooie nagels en handen waar je graag mee uitpakt? Breng mijn nagelstudio My Nailz in Schoten een bezoekje. Ik zorg voor een complete upgrade van je nagels en handen met een mini-manicure, I-gel (semipermanente nagellak), acrylnagels of gelnagels.

Ervaren nagelstyliste met glans geslaagd

In de zomer van 2016 behaalde ik mijn certificaat van Odyssey Nail Systems, de garantie voor kwaliteit! Zo ben ik vol enthousiasme mijn nagelstudio in Schoten begonnen. In oktober nam ik als beginner deel aan een wedstrijd van nailartists, waarbij met nagelproducten, acryl, gel en nagellak unieke creaties gemaakt werden. Het is dan een kunst om met een stevige portie creativiteit en knowhow met nagelproducten aan de slag te gaan. Ik won meteen de eerste plaats!

 

Deze prestatie wakkerde mijn passie en wil om als professionele nailartist uit te blinken alleen maar aan. Ondertussen blijf ik me voortdurend bijscholen. Bij My Nailz ben je dus zeker dat je terecht komt bij een nagelstyliste met kennis van zaken, passie en een oog voor creativiteit en detail. In mijn nagelstudio maak ik vandaag nog steeds vol overtuiging gebruik van de kwaliteitsproducten van Odyssey Nail Systems.

Perfect gelakte nagels en verzorgde handen? Afspraak in mijn nagelstudio! Aarzel niet contact met me op te nemen.