Langdurig gelakte nagels die niet afbladderen? Verstevig je nagels met gellak of met acryl!

Tijd voor mooie nagels? Maak een afspraak bij My Nailz en kies voor de hoogglans van gelnagels of acrylnagels, professioneel geplaatst en verwijderd.

Voor lange tijd glanzende, gelakte nagels met gelnagels en acrylnagels

Je nagels verstevigen, een leuke look geven met een special effect of klassevol verlengen? My Nailz in Schoten geeft je nagels met gellak of acryl waar je alleen maar van kon dromen. Ik ben gespecialiseerd in beide technieken en slaag erin je nagels mooi en naturel te plaatsen. Uiteraard kan je je gelnagels en acrylnagels in mijn nagelstudio ook weer laten verwijderen.

Natuurlijk glanzende gelnagels

My Nailz brengt je gelnagels in verschillende vormen aan: ovaal, vierkant, stiletto of rond. Ik begin met een manicure, waarbij de nagel eerst wordt opgeruwd. Ik bouw de nagel met vloeibare acryl. Hiervoor gebruik ik de topproducten van Odyssey. Gelnagels zet ik ofwel op je natuurlijke nagels, ofwel met verlenging. Een tip of sjabloon wordt dan op het einde van je natuurlijke nagel geplaatst en ingevijld zonder zichtbare overgang. Dit wordt dan opgedroogd onder de lamp. Een sjabloon wordt over je hele nagel gekleefd met igel of gellak om de nagel te bouwen. Je gelnagels laten verwijderen kan ook bij My Nailz.

Sterke acrylnagels

Met liquid en powder maak ik op je natuurlijke nagel een acrylnagel. Die laten we drogen aan de lucht en werken we af met een mooi kleurtje naar keuze. Ook versieringen zijn mogelijk, met verlenging tips en sjablonen.

My Nailz My Nailz My Nailz My Nailz My Nailz My Nailz